Salgsassistent

April / Maj 2024
Vi søger en salgsassistent til butikken, 8-10 timer om ugen (ca. 30 timer om måneden) med mulighed for flere timer i ferieperioder. Du skal være fleksibel og kunne arbejde i både weekender og på eftermiddage i butikkens åbningstid. I løbet af sommeren 2024 skal du gerne kunne arbejde nogle hele dage (kl. 11-18) i ugerne 28-29-30-31.

Jobbet består primært i at betjene og vejlede kunder i butikken samt diverse mindre praktiske og administrative opgaver i forbindelse med f.eks. indleveringer.

Du har en forkærlighed for mode og secondhand, samt et minimum af kendskab til de mærker vi fører og deres prisniveau. Du er smilende og udadvendt med masser af god energi. Dertil er du ansvarsbevidst, selvstændig, har ordenssans, er struktureret og serviceminded med flair for salg, men vigtigst af alt elsker du at yde en fantastisk service i et uformelt miljø.

Vi er et lille team, så fleksibilitet er vigtig! På dage hvor du arbejder alene i butikken er det et must, at du er selvkørende og god til at tage initiativ. Trods butikkens størrelse har vi ofte meget travlt og det er afgørende, at du er god til at bevare overblikket og give en god service selv i de travleste øjeblikke. 

Det er en fordel hvis du har butikserfaring.

  Har vi fanget din interesse, så send hurtigst muligt din ansøgning + CV med billede til job@tuatu.dk med emnet: Salgsassistent.

  Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 41108060 og spørge efter Mette eller Katrine eller på mail: job@tuatu.dk

  Løbende samtaler.
  Tiltrædelse: Hurtigst muligt.
  Arbejdstid: 8-10 timer ugentlig / ca. 30 timer om måneden med mulighed for flere timer i ferieperioder.

  Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

  Team Tú a Tú - Secondhand